Kelemen Hunor a RĂBUFNIT: ”Guvernul mai mult doarme decât muncește”

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 32 Second
Kelemen Hunor a RĂBUFNIT: ”Guvernul mai mult doarme decât muncește”

 

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, consideră că nu există argumente suficiente și informații convingătoare pentru prelungirea stării de alertă cu o lună. „Doar așa, pentru ochi frumoși și inițiative necunoscute, nu ai cum să dai un vot pentru Guvern”, a afirmat Kelemen.

Liderul UDMR a declarat marți pentru Mediafax că Guvernul lasă impresia că dorește prelungirea stării de alertă doar pentru a guverna singur, pentru a lua decizii fără niciun control al Parlamentului, și nu pentru a ține cont de necesitățile reale din societate.

El a susținut că a observat în ultima perioadă cum Guvernul „a manipulat” date privind rata îmbolnăvirilor cu COVID-19, fiind zile în care erau testate mai multe persoane, iar astfel a crescut numărul de cazuri.

„Nu am văzut argumente pentru prelungirea stării de alertă, dincolo de o chestiune politică, legată de faptul că așa dorește Iohannis sau Orban. Nu este convingător ceea ce am auzit. Noi nu știm care sunt argumentele Guvernului. Dacă vrei susținere trebuie să discuți. Altfel, doar așa pentru ochi frumoși și inițiative necunoscute, nu ai cum să dai un vot pentru Guvern. Văd că Guvernul mai mult doarme decât muncește”, a spus Kelemen.

El consideră că oamenii sunt supărați, epuizați, nervoși și așteaptă mult mai mult de la Guvern, dar și explicații pentru deciziile care au fost luate.

„Trebuie să păstrăm prudența, să ținem cont de faptul că nu a trecut epidemia, că mai există virusul, dar Guvernul ar trebui să se concentreze asupra focarelor izolate, și nu să trateze toată țara la fel. Vorbim de economie, de locuri de muncă, ar trebui să facem un pas înainte și fără stare de alertă”, a mai spus Kelemen Hunor.

UDMR urmează să stabilească la începutul săptămânii viitoare, într-o ședință a grupurilor parlamentare comune ale Uniunii, dacă va vota sau nu pentru prelungirea stării de alertă.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Studiu: Boala Alzheimer este puternic influențată de PESIMISM

  Gândirea negativistă și pesimismul ar putea avea consecințe asupra capacităților cognitive ale oamenilor când avansează în vârstă, se arată într-un nou studiu publicat la University College din Londra, scrie CNN. Pesimiștii și persoanele care au tendință „să vadă partea goală a paharului” riscă să sufere de un declin al […]

Ai un pont ? 0761011011