PSD se opune prelungirii stării de ALERTĂ: ”Nu mai vrem continuarea Klaustrofobiei”

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 38 Second
PSD se opune prelungirii stării de ALERTĂ: ”Nu mai vrem continuarea Klaustrofobiei”

Marcel Ciolacu a criticat, luni, ideea lansată de ministrul Sănătății cu privire la prelungirea stării de alertă după 15 iunie. Președintele interimar al PSD a spus că nu mai vrea „continuarea Klaustrofobiei” cu „amenzi, amenințări și restricții” ca model de guvernare a țării.

„PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării!”, spune Ciolacu, luni, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

El spune că „Ministrul Sănătății vrea să ne țină și după 15 iunie în stare de alertă, deși nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta. Nici nu are cum fiindcă nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măști vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei”.

„De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor și președinților de consilii județene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătații se trăgea tun după tun cu licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL. Românii au demonstrat însă că sunt mai responsabili decât guvernanții și au înțeles că trebuie să se protejeze. Nu mai e nevoie de amenzi și stare de alertă chiar dacă Guvernul își dorește asta cu disperare. Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-și continue marile afaceri pe bani publici!”, adaugă liderul interimar al PSD.

Marcel Ciolacu mai spune că „PSD nu e dispus să mai înghită balivernele miniștrilor liberali”.

„Guvernanții nu mai au nici legitimitatea să ne dea lecții despre cum să ne protejăm în fața coronavirusului după episodul scandalos din clădirea Guvernului, unde Orban și camarila PNL chefuiau cu whisky și trabucuri. Doar specialiștii în sănătate publică trebuie sa spună clar țării ce fel de măsuri trebuie luate mai departe. După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o țară doar cu amenzi, amenințări și restricții. Să terminăm cu Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!”, afirmă social-democratul.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ALDE: Guvernul PNL pregătește prelungirea stării de alertă pentru a scăpa de moțiunea de cenzură

  „Guvernul Orban pregătește prelungirea stării de alertă pentru a scăpa de moțiunea de cenzură, este acuzația lansată astăzi de ALDE. „Ca să să evite moţiunea de cenzură, guvernul Iohannis-Orban pregăteşte prelungirea stării de alertă! Punem pariu că Parlamentul nu va mai vota această stare excepţională! Şi atunci vor trebui […]

Ai un pont ? 0761011011