ALDE: Guvernul PNL pregătește prelungirea stării de alertă pentru a scăpa de moțiunea de cenzură

CancandB.ro
Read Time:37 Second
ALDE: Guvernul PNL pregătește prelungirea stării de alertă pentru a scăpa de moțiunea de cenzură

 

„Guvernul Orban pregătește prelungirea stării de alertă pentru a scăpa de moțiunea de cenzură, este acuzația lansată astăzi de ALDE.

„Ca să să evite moţiunea de cenzură, guvernul Iohannis-Orban pregăteşte prelungirea stării de alertă! Punem pariu că Parlamentul nu va mai vota această stare excepţională! Şi atunci vor trebui să găsească un alt motiv ca să scape de moţiune”, se arată în postarea de pe Facebook a ALDE.

„Le sugerăm o invazie a marţienilor, nu de alta dar a mai invocat-o dl. Cîţu când nu îi mergea site-ul! Cu toate măsurile de „relaxare” care s-au luat, starea de alertă este evident că se păstrează nu pentru populaţie, ci pentru interesele guvernanţilor!”, se mai arată în postarea ALDE.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mesajul OMS pentru oamenii care merg la PROTESTE

Organizaţia Mondială a Sănătăţii este, în prezent, subiectul mai multor controverse. Cum ar fi faptul că OMS și guvernele unor ţări au modificat politici şi tratamente în cazul coronavirusului pe baza datelor eronate furnizate de o firmă de analize puţin cunoscută din SUA, situaţie care generează dubii şi asupra studiilor […]

Ai un pont ? 0761011011