Ce consumă acești oameni chiar ACUM, pentru a ucide virusul din fașă

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 50 Second

Îngrijorările cu privire la consumul dezinfectaţilor de uz casnic de către locuitorii țării considerată una dintre cele mai destupate la minte din lume au apărut încă din luna aprilie.

Este vorba despre SUA și totul a început când Donald Trump a declarat în timpul unei conferinţe de presă că dezinfectanţii ar putea fi folosiţi într-o zi pentru curăţarea plămânilor persoanelor infectate cu COVID-19. Aceastase petrecea prin  aprilie. De atunci și până acum, există americani care consumă așa ceva pentru a combate din fașă pandemia.

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) din SUA trage un semnal de alarmă după ce un nou raport al autorităților din sănătate relevă că unii americani ingerează dezinfectanţi de uz casnic, inclusiv înălbitori, ca să elimine coronavirusul. CDC a avertizat că astfel de măsuri „preventive” sunt ineficiente şi periculoase. Studiul, publicat vineri de CDC, arată cât de multe informaţii cunosc cei 502 participanţi despre dezinfectanţi, fiind întrebaţi cum folosesc ei astfel de produse pentru a opri răspândirea coronavirusului care a ucis peste 110.000 de americani.

Risc de deteriorare severă

„Astfel de practici prezintă un risc de deteriorare severă a ţesuturilor şi leziuni corozive şi ar trebui strict evitate”, se arată în raport.

„Deşi efectele adverse asupra sănătăţii raportate de respondenţi nu au putut fi atribuite implicării lor în practici cu risc ridicat, asocierea între aceste practici cu risc ridicat şi efectele adverse asupra sănătăţii raportate indică o nevoie de informare publică în ceea ce priveşte siguranţa şi eficienţa metodelor de curăţare şi dezinfectare care vizează transmiterea SARS-CoV-2 în gospodării”, se mai arată în raportul citat de agențiile străine de presă, potrivit Agerpres. Vârsta medie a respondenţilor a fost de 46 de ani, cu subiecţi între 18 şi 86 de ani. Cei intervievaţi au fost din toată ţara şi într-un număr mai mare au fost femei.

Potrivit datelor furnizate de către Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor, 4% dintre cei chestionaţi – 20 de persoane – au recunoscut că au băut sau au făcut gargară cu dezinfectanţi, inclusiv înălbitori. Un procent de 18% dintre participanţi au mărturisit că au folosit soluţii de curăţare pe piele. Aproape 10% au inhalat vapori de la dezinfectanţi casnici potenţial toxici.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod Galben de INUNDAŢII în nord-vestul ţării

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis duminică după-amiaza o atenţionare Cod galben de inundaţii pe râuri din două judeţe din nord-vestul ţării. Potrivit hidrologilor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide […]

Ai un pont ? 0761011011