Așa ceva: Masca, RESPINSĂ de guvernul britanic

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 14 Second

Guvernul britanic a respins recomandările medicilor privind purtarea obligatorie a măştii în magazine şi alte spaţii publice, după ce a ordonat folosirea lor în mijloacele de transport public din 15 iunie.

The British Medical Association, un sindicat al medicilor, a declarat că purtarea măştii ar trebui să fie obligatorie în „toate spaţiile publice unde distanţarea socială nu este întotdeauna posibilă”, potrivit DPA. Ministrul transporturilor Grant Shapps, a declarat pentru BBC că guvernul crede că există o „posibilitate mai mare” de infectare cu COVID-19 în timpul unei călătorii cu mijloacele de transport în comun decât în timpul unei vizite într-un magazin.

Pentru toți pasagerii

„Cred că marea diferenţă este că într-un magazin poţi trece pe lângă cineva…însă apoi vei merge mai departe”, a spus Shapps. „Însă în transportul public poţi sta alături de cineva pentru 10, 20 sau 30 de minute, deci există o şansă mult mai mare să fii aproape de cineva pentru o perioadă mai lungă de timp”, a afirmat Grant Shapps.

Totodată guvernul de la Londra a anunţat o perioadă de carantină de 14 zile pentru toţi pasagerii curselor internaţionale la intrarea în Marea Britanie începând de luni, măsură în legătură cu care companiile aeriene au avertizat că ar putea conduce la un „dezastru economic”.

Marea Britanie a înregistrat cel mai mare număr oficial de decese din Europa provocate de noul coronavirus – 40.000 de morţi. Rata sa de infectare rămâne mai mare decât în majoritatea statelor europene.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce consumă acești oameni chiar ACUM, pentru a ucide virusul din fașă

Îngrijorările cu privire la consumul dezinfectaţilor de uz casnic de către locuitorii țării considerată una dintre cele mai destupate la minte din lume au apărut încă din luna aprilie. Este vorba despre SUA și totul a început când Donald Trump a declarat în timpul unei conferinţe de presă că dezinfectanţii […]

Ai un pont ? 0761011011