Cum introduce CHINA tehnologia 5G în jocuri video

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 19 Second

Tehnologia grafică din jocurile video avansează într-un ritm alert şi, drept urmare, cerinţele grafice devin tot mai mari, ceea ce împiedică o parte dintre gameri să cumpere sau să joace cele mai noi jocuri video.

Huawei tocmai a încheiat un parteneriat cu NetEase, cele două companii urmărind să dezvolte cloud gaming-ului pe bază de 5G. Parteneriatul ar putea revoluţiona industria de gaming. Mai precis, vor exista o serie de proiecte care vor duce la dezvoltarea cloud gaming-ului pe bază de 5G. Cloud gaming-ul va fi dezvoltat pentru piaţa chineză pentru început. Huawei pune la bătaie infrastructura, iar NetEase baza sa uriaşă de utilizatori şi jocuri de succes.

Listat la bursă

Viitorul aparţine unor servicii ca Google Stadia sau GeForce Now, care aduc jocuri AAA cu grafică high end pe laptopuri chiar şi fără placă grafică sau telefoane mai modeste. NetEase e un gigant de gaming din Asia, listat la bursă, cu indice pe Nasdaq. A generat 2.4 miliarde de USD venituri nete pe primul trimestru din 2020. Huawei mai are proiecte de gen (cloud gaming, AI, VR, AR) şi cu Tencent. Aceştia din urmă au creat hitul PUBG Mobile, plus multe alte titluri apreciate în China şi international, potrivit gadgetzone.ro.Huawei şi NetEase au semnat un memorandum de colaborare anul trecut tot cu privire la cloud gaming. De atunci au făcut inclusiv teste cu ray tracing simulat în jocul “Love is Justice”.

Analiştii afirmă că tot mai multe companii de gaming apelează la Huawei pentru soluţii cloud gaming, Huawei având tehnologii avansate de cloud computing.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Țara care amenință că IESE din OMS

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a ameninţat că retrage ţara din Organizaţia Mondială a Sănătăţii din cauza „părtinirilor ideologice”. Aceasta după ce preşedintele american Donald Trump a anunţat la finalul lunii mai întreruperea tuturor legăturilor cu OMS. Alimentând dezbaterea în jurul pandemiei, legat de originile ei şi de cel mai bun […]

Ai un pont ? 0761011011