Când putem pleca în VACANȚĂ? Sfatul lui Raed Arafat

CancandB.ro
Read Time:41 Second

Raed Arafat, șeful Departamentului Pentru Situații de Urgență, a declarat joi seară, la Digi 24, că luna iulie ”ar trebui să fie o lună ok pentru a ne programa vacanțele”, dacă situația epidemiologică este sub control.

Arafat îi sfătuiește pe români să aleagă vacanțe în țările care sunt supuse cel mai puțin riscului de imbolnăvire cu noul coronavirus.

Întrebat dacă masca de protecție ar putea să nu mai fie obligatorie în perioada imediată, Raed Arafat a zis că exclude aceasta posibilitate amintind că, în România, purtatul măștii este obligatorie doar în spațiile închise, nu și pe stradă.

România ar putea renunța la obligativitatea purtării măștilor în spații închise în momentul în care în țara noastră nu vor mai exista cazuri noi de îmbolnăvire și focare de coronavirus, a anunțat joi ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

sursa:puterea

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Omenirea este pregătită? Summitul Mondial al Vaccinului!

  „Pentru a învinge coronavirusul, trebuie să ne concentrăm ingeniozitatea colectivă în direcţia găsirii unui vaccin şi să ne asigurăm că ţările, companiile farmaceutice şi partenerii internaţionali precum Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) cooperează la o scară dincolo de tot ceea ce am văzut până acum”. Aceasta a declarat premierul […]

Ai un pont ? 0761011011