Tarom introduce alte zboruri în condiții speciale, spre și dinspre Paris și Viena. Cine poate călători și cât costă biletele

CancandB.ro
Read Time:3 Minute, 14 Second
Tarom introduce alte zboruri în condiții speciale, spre și dinspre Paris și Viena. Cine poate călători și cât costă biletele

Tarom
Compania aeriană naţională Tarom operează miercuri un zbor Bucureşti-Paris şi retur, precizând că zborurile sunt operate în condiţii speciale. Operatorul va zbura, de asemenea, și spre Viena.
„Dragi pasageri, la solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri spre şi dinspre Paris, data de călătorie 27 mai, Bucureşti – Paris, tarif 220 euro, toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg; Paris – Bucureşti, tarif 220 euro, toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg”, arată un anunţ al companiei postat pe contul de Facebook.
Zborurile sunt operate în condiţii speciale, sub incidenţa HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze în mai multe categorii.
„Dinspre Franţa spre România vor fi acceptati doar cetăţenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J. Dinspre România spre Franţa sunt necesare următoarele condiţii: să fie cetăţeni francezi sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuţi în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi („green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătăţii şi a asigurării disponibilităţii mărfurilor şi serviciilor esenţiale – C (2020 1897/23.03.2020)”, a informat compania.
De asemenea, înainte de efectuarea zborului pasagerii sunt rugaţi să respecte condiţiile de călătorie speciale publicate pe site.
Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul companiei, prin aplicaţia mobilă şi de la orice agenţie Tarom. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.
Totodată, Tarom anunță și operarea, în 29 mai, a zborului București – Viena, tarif 196 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg, precum și Viena – București, tarif 196 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;
Și aceste zboruri sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:
-Dinspre Austria spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.
-Dinspre România spre Austria sunt necesare următoarele condiții: să fie cetățeni austrieci, să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi („green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale – C (2020 1897/23.03.2020).
Anterior, compania a anunțat că va opera pe 28 mai următoarele zboruri spre şi dinspre Spania: Bucureşti – Madrid – Bucureşti, tarif 250 euro, toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg; Bucureşti – Barcelona – Bucureşti, tarif 230 euro cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg.
Pe 31 mai, va fi zbor Bucureşti – Madrid – Bucureşti, tarif 250 euro, toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg; Bucureşti – Barcelona – Bucureşti, tarif 230 euro cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg.
Pe 28 mai, Tarom a anunțat zboară în condiții speciale spre alte două destinații: Bucureşti – Bruxelles, tarif 277 euro, toate taxele incluse, și Bucureşti – Amsterdam, la tarif 289 euro, cu toate taxele incluse. Zborurile Bucureşti – Amsterdam vor avea escală la Bruxelles.
sursa:incont
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Țara care se pregătește pentru al doilea val al pandemiei. Milioane de doze de vaccin sunt trimise pe piață

Lanțurile farmaceutice din SUA se pregătesc să inunde piața cu vaccinuri împotriva gripei înainte de luna octombrie, pentru a reduce numărul celor care se vor îmbolnăvi de gripă atunci când se așteaptă un al doilea val de infecții cu Covid. Unul dintre cele mai mari lanțuri farmaceutice din SUA, CVS […]

Ai un pont ? 0761011011