Gata cu eroii? Medici ARESTAȚI la Paris

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 7 Second
Gata cu eroii? Medici ARESTAȚI la Paris

 

Cel puţin 50 de cadre medicale au fost amendate, iar trei au fost arestate in timpul protestului din faţa spitalului „Rober Debre” din Paris.

Protestanţii au cerut mai mulți bani alocați pentru spitale, care potrivit mass-media franceză au greutăţi financiare. Poliţia a intervenit, deoarece au fost încălcate măsurile obligatorii ale distanţării, potrivit BBC.

De curând medicii dentişti din Franţa au făcut un protest inedit, după ce li s-a cerut să reia activitatea în cabinete, însă nu li s-au asigurat și echipamentele de protecție. Zeci de stomatologi s-au fotografiat dezbrăcați în cabintele medicale, cu părțile intime acoperite. Protestul acestora a devenit viral.

Minciuna de stat

În martie a.c., guvernul Franţei a fost acţionat în judecată din cauza modului defectuos în care gestionează epidemia. Sute de medici au iniţiat o acţiune judiciară contra premierului Édouard Philippe şi a fostului ministru al Sănătăţii Agnès Buzyn, pe care îi acuză de „minciună de stat”. Medicii îi acuză pe Édouard Philippe şi Agnès Buzyn că nu au luat măsurile necesare pentru a opri epidemia înainte de răspândirea acesteia în Franţa.

„O anchetă penală este indispensabilă, pentru a cunoaşte amploarea informaţiilor care le-au fost ascunse francezilor şi a determina responsabilităţile fiecăruia în acest fiasco medical. Serverele Ministerului Sănătăţii trebuie percheziţionate”, a subliniat Fabrice Di Vizio, avocatul asociaţiei de medici.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce se întâmplă cu cei care vor merge în Marea BRITANIE din 8 iunie

Ministrul britanic de interne, Priti Patel, a confirmat că, începând cu 8 iunie, cei care sosesc în Marea Britanie vor fi obligaţi să se autoizoleze pentru două săptămâni. Priti Patel a subliniat că autorităţile britanice vor efectua verificări pentru a se asigura că străinii se conformează regulilor. Toţi care vor […]

Ai un pont ? 0761011011