Europa, în alertă: Peste 100 de luptători ISIS au intrat în Germania

CancandB.ro
Read Time:49 Second
Europa, în alertă: Peste 100 de luptători ISIS au intrat în Germania

Nemții anunță că peste 100 de luptători ISIS, care au părăsit în trecut Germania, pentru a lupta în Siria și Irak, s-au întors în țară.

Deși situația provoacă îngrijorări la nivel internațional, ministrul de Interne din Germania a anunțat că situația este sub control și că țara sa încearcă în această perioadă deradicalizarea și reintegrarea foștilor luptători ai Statului Islamic.

„Autoritățile de securitate au informaţii că aceştia au fost angajaţi activ în lupta din Siria și Irak sau au fost pregătiţi în acest scop”, a declarat ministerul agenției de știri DPA. „Acești oameni rămân sub investigații”.

Autoritățile consideră că 1.060 de luptători ISIS au părăsit Germania pentru a ajunge în Siria sau Irak, dintre care o treime s-au întors, a mai spus Ministerul de Interne.

Joi, autoritățile germane au arestat două femei, una dintre ele fiind suspectată că ar face parte din ISIS, la sosirea lor pe aeroportul din Frankfurt, după ce au fost deportate de Turcia.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Începe procesul premierului israelian Netanyahu. Ce acuzații i se aduc

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a ajuns, duminică, la tribunalul din Ierusalim, pentru prima înfățișare în dosarul care îl vizează. Netanyahu este acuzat de fapte de corupție, însă susține că este nevinovat iar întregul proces nu ar fi decât o tentativă prin care adversarii politici încearcă să-i ia puterea. „Obiectivul este […]

Ai un pont ? 0761011011