PROTESTELE au fost interzise de Guvern

CancandB.ro
Read Time:44 Second
PROTESTELE au fost interzise de Guvern

 

Executivul a interzis prin Hotărâre de Guvern orice protest, manifestație publică care ar putea amplifica transmiterea bolii. Prevederile devin legale după publicarea hotărârii de guvern în Monitorul Oficial.

”Pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri în spații deschise, inclusiv a celor de tipul drive-in, precum și a întrunirilor de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment în spații închise.”, se arată în document

Aproape 200 de persoane au protestat, vineri, în faţa Guvernului, în condiţiile în care mitingurile şi adunările publice sunt interzise în perioada stării de alertă.

În pofida pericolului, oamenii s-au alăturat pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de măsurile luate de autorităţi în contextul epidemiei de covid.

Pe Facebook au fost anunțate mai multe mitinguri în perioada următoare.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANM: averse, descărcări electrice și vânt în Capitală, în următoarele zile

  Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Bucureşti şi se va manifesta prin averse, descărcări electrice şi vânt pe parcursul următoarelor zile, arată prognoza specială publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Potrivit estimărilor, începând din a doua parte a nopţii de luni spre marţi (18/19 mai), în Capitală, […]

Ai un pont ? 0761011011