Raed Arafat revine cu un avertisment pentru populație: Situația riscă să scape de sub control!

CancandB.ro
Read Time:54 Second

 

 

Situația riscă să scape de sub control dacă relaxarea începe mai repede de 15 mai. Este avertismentul transmis de Raed Arafat. Șeful DSU a atras atenția că oamenii au uitat de restricții în ultimele zile, iar efectul poate fi unul nedorit. Se pot aprinde ușor alte focare, ceea ce va impune noi măsuri drastice din partea autorităților. 

„Riscul este ca situatia care totusi s-a reusit, de bine, de rau, sa fie tinuta sub control sa scape de sub control si sa ne trezim ca avem un numar mai mare de cazuri, in urmatoarele saptamani. Daca relaxarea care este promisa sa inceapa din data de 15 mai, gradual, incepe mai repede si necontrolat. Inca mai vedem focare, inca mai vedem decizii de carantinare a unor zone”, a spus raed Arafat, sambata, intr-o interventie la Realitatea PLUS.

„Daca oamenii si-au pierdut rabdarea, sa vedem cum o sa fie daca scapa de sub control situatia si unele masuri vor trebui sa fie prelungite. Rugamintea este sa inteleaga lumea ca pericolul nu a trecut”, a mai spus Arafat.

sursa:protv
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce se va întâmpla cu zborurile din 15 mai. Otopeni, prea mic pentru distanţare la 2 metri

  Deși toată lumea visează doar la vacanțe și călătorii, nu vom putea ieși din țară, cel puțin pe calea aerului, prea curând. Ridicarea restricțiilor din 15 mai nu înseamnă automat că vor putea fi reluate zborurile internaționale din aceeași zi. Cu alte cuvinte, nicio destinație nu este încă sigură. Pe de […]

Ai un pont ? 0761011011