SUA: Angajații unui McDonald’s, împușcați de o femeie căreia nu i-au dat voie să mănânce în restaurant

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 0 Second
SUA: Angajații unui McDonald’s, împușcați de o femeie căreia nu i-au dat voie să mănânce în restaurant

 

Doi angajați ai unui fast-food McDonald’s din Oklahoma City au fost împușcați de o femeie, după ce aceştia i-au cerut să părăsească restaurantul, accesul înăuntru fiind interzis din cauza epidemiei de COVID-19. Femeia a fost prinsă de polițiști la scurt timp după acțiune.

Gloricia Woody a intrat în restaurant, miercuri seara, în ciuda faptului că zona de luat masa era închisă din cauza restricţiilor coronavirusului, a declarat un reprezentant al poliţiei locale.

Când angajaţii i-au cerut să plece, ea a refuzat şi a început o ceartă. Femeia a fost scoasă cu forţa din restaurant, dar s-a întors după scurt timp cu un pistol şi a tras trei gloanţe.

Un angajat a fost împuşcat în braţ şi un altul în umăr. Un al treilea angajat al fast-food-ului s-a rănit la cap în timp ce încerca să se ferească de gloanţe.

Cei trei au fost duşi la spital, dar medicii spun că rănile nu le pun viaţa în pericol.

Woody, în vârstă de 32 de ani, alături de o altă femeie care era cu ea, au încercat să fugă, dar au fost găsite de poliţie la scurt timp după aceea.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

OMS avertisment sumbru: 190.000 de persoane ar putea muri în următorul an în Africa

  Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că Africa s-ar putea lupta cu epidemia de Covid-19 mai mulţi ani şi că aici vor muri din cauza coronavirusului până la 190.000 de oameni în următoarele 12 luni. Un studiu prezentat de organizaţie prezice că între 29 de milioane şi 44 de milioane […]

Ai un pont ? 0761011011