Alexandru Rafila: Nu știu când vom avea nivelul maxim al infectărilor

CancandB.ro
Read Time:37 Second
Alexandru Rafila: Nu știu când vom avea nivelul maxim al infectărilor

 

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila spune că nu știe când va fi atins vârful pandemiei de coronavirus în România, numărul cazurilor confirmate zilnic păstrându-se momentan undeva în jurul a 300, foarte importantă fiind perioada următoare când vom avea rezultatele acțiunilor sociale de la 1 mai.

„Nu știu să vă spun când vom avea nivelul maxim al infectărilor. Ne aflăm pe acest palier de 300 și de îmbolnăviri. Să vedem ce urmează în perioada următoare, care urmează perioadei de 1 mai. Nu putem afla când o să atingem vârful, numai când o să vedem o scădere constantă a numărului de cazuri. Asta depinde foarte mult de noi și de respectarea măsurilor de urgență”, a declarat Rafila la România TV.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SUA: Angajații unui McDonald’s, împușcați de o femeie căreia nu i-au dat voie să mănânce în restaurant

  Doi angajați ai unui fast-food McDonald’s din Oklahoma City au fost împușcați de o femeie, după ce aceştia i-au cerut să părăsească restaurantul, accesul înăuntru fiind interzis din cauza epidemiei de COVID-19. Femeia a fost prinsă de polițiști la scurt timp după acțiune. Gloricia Woody a intrat în restaurant, […]

Ai un pont ? 0761011011