Kovesi, acuzată că și-a făcut PR personal pe seama DNA

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 51 Second
Kovesi, acuzată că și-a făcut PR personal pe seama DNA

Ramona Ioana Bruynseels, fostă candidată la prezidențiale, lansează, prin intermediul unei scrisori deschise postată pe pagina personală de Facebook, un atac dur la fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Ea susține că, prin toată activitatea pe care a depus-o în fruntea Direcției Naționale Anticorupție, aceasta și-a făcut doar PR personal, rezultatele au fost mediocre, dar a lăsat în urmă o moștenire care cu greu poate fi ștearsă din memoria publică.

PUTEREA publică integral scrisoarea deschisă adresată Laurei Codruța Kovesi de Ramona Ioana Bruynseels:

„Doamna, dumneavoastra aveti suflet? Știu că mulți mă vor acuza de tot felul, însă chiar nu pot să nu îmi spun părerea. Doamna Kovesi – că a vrut sau nu, a facut mult rău imaginii DNA și încrederii oamenilor în această instituție. Lupta contra corupției putea fi dusă altfel, fără publicitate menită să transforme șeful DNA într-o vedetă, ci fiind orientată spre rezultate. În realitate, ce s-a întâmplat: din dorința de a se afirma, doamna Kovesi a deschis ușile și ferestrele insitituției, compromițând după părerea mea procedurile, nerespectându-le de multe ori. Informații care trebuiau ținute secrete au început a fi scurse către presă, din dorința de a face show politic. Oameni nevinovați au căzut victime ale greșelilor și dorinței de putere ale procurorilor mai puțin verticali din instituție, aduși în poziții (de conducere sau nu) pe anumite criterii. Familii distruse, cariere compromise, câteva decese pe motiv de supărare. Milioane de euro au fost cheltuiți aiurea efectiv, iar prejudiciile nu au fost recuperate. Ne-au fost prezentate bilanțuri triumfătoare (pe hârtie), dar în realitate banii nu sunt găsiți și dați înapoi statului român.Iar toată acea mascaradă cu serviciile secrete în justiție îmi porvoacă teamă și revoltă.Da, au fost mulți condamnați pe bune. Însă cei care știu câteva noțiuni de baza a dreptului, știu că mai bine eliberezi 10 vinovați, decât să închizi un nevinovat. Ne-au manipulat, învrăjbit, ne-au indus ura și boala. Au stricat sufletul acestui popor încet încet permițând ca lucrurile de mai sus să se întâmple. Au sădit deznadejde pentru a culege subordonare. Asta ne-au făcut.Daca ar fi să o întâlnesc pe doamna Kovesi, aș întreba-o doar atât: Doamnă, dumneavoastră aveți suflet?!”.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CONTESTAȚII. Cum ne afectează decizia CCR privind amenzile din starea de urgență? Augustin Zegrean, la Gândul Live: „După ce s-a scris procesul verbal, ăla este, numai justiția poate să-l anuleze”

Augustin Zegrean, intervenție la Gândul Live Augustin Zegrean, fost președinte al Curții Constituționale a României, a detaliat, ăntr-o intervenție la Gândul Live, despre impactul pe care îl va avea în practică decizia CCR privind neconstituționalitatea amenzilor aplicate în perioada stării de urgență. „Este un principiu de la romani rămas, Fiat […]

Ai un pont ? 0761011011