• Fri. May 24th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Unde se „ascund” soții Gates de furia pandemiei. Achiziție de zeci de milioane de dolari

Apr 24, 2020

 

Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, împreună cu soția sa, Melinda, au achiziționat, recent, o casă pe malul Oceanului Pacific, lângă San Diego, în valoare de 43 de milioane de dolari.

Noua proprietate Del Mar este considerată a fi una dintre cele mai mari din zonă.

Casa se întinde pe aproximativ 5.800 de metri pătrați. Are șase dormitoare, un jacuzzi de 10 persoane, pardoseală din calcar, piscină și o punte pe malul oceanului.

Achiziția cuplului american se adaugă la proprietățile imobiliare existente, care includ un campus din Medina, Wash, dar și o proprietate din Rancho Sante Fe, Calif.

De fapt, Gates nu este singurul om de afaceri face astfel de achiziții în această perioadă când economia este în declin din cauza pandemiei de coronavirus.

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a plătit recent 16 milioane de dolari pentru un apartament din 212 Fifth Avenue în timp ce construiește un mega-conac masiv în districtul Flatiron din New York.

Bill Gates, cu o valoare netă de 99,5 miliarde de dolari, s-a implicat în lupta contra coronavirusului finanțând vaccinul pentru coronavirus, care a fost testat pe 40 de voluntari și va ajunge curând în Statele Unite ale Americii, potrivit romaniatv.net

 

sursa:evzilei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *