• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un studiu realizat în New York sugerează că aproape 14% dintre rezidenţii statului ar prezenta anticorpi

Apr 24, 2020
1 0
Read Time:51 Second

Un studiu preliminar realizat pe rezidenţi ai statului New York a ajuns la concluzia că aproape 14% dintre cei testaţi prezintă anticorpi pentru noul coronavirus, ceea ce sugerează că aproximativ 2,7 milioane de locuitori din acest stat american ar fi fost deja infectaţi, a declarat joi guvernatorul Andrew Cuomo.

Atrăgând totodată atenţia asupra dimensiunilor reduse ale eşantionului, de 3.000 de persoane, şi a altor limitări ale studiului, Andrew Cuomo a spus că rata de mortalitate implicită, de 0,5% în rândul celor infectaţi, este mai scăzută decât temerile unora dintre experţi.

“Dacă rata infectării este de 13,9%, atunci se schimbă ipoteza asupra valorii ratei de mortalitate în cazul infectării”, a precizat guvernatorul american în cadrul conferinţei sale de presă zilnice.

Rata de mortalitate implicită de 0,5% a fost calculată împărţind bilanţul oficial al deceselor la nivelul statului până în prezent, circa 15.500, la numărul estimat al persoanelor infectate – 14% dintre cei 19 milioane de rezidenţi ai statului New York, respectiv 2,7 milioane de persoane.

 

sursa:protv
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *