• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ludovic Orban a fost „răpus” la Antena 3. S-a ajuns şi la Codul Penal! Detalii de senzaţie

Apr 24, 2020

 

Senatorul PSD Robert Cazanciuc l-a acuzat pe premierul Ludovic Orban că este „un mic dictator” după ce liderul liberalilor a vorbit despre necesitatea consultării Parlamentului pentru impunerea anumitor măsuri în contexul pandemiei de coronavirus.

Social-democratul a precizat că prim-ministrul României ignoră decizia Parlamentului şi comite chiar în aceste momente abuz în serviciu.

„Bun, dacă domnul Ludovic Orban a modificat Codul Penal și noi nu știm, să facă ce vrea.

Deocamdată, ceea ce face domnul Orban, dacă nu respectă decizia Parlamentului, poate fi abuz în serviciu. Ludovic Orban face ceea ce știe mai bine: o diversiune.

Nefăcând ceea ce trebuie pentru poporul român pe măsuri de sănătate și mai ales pe economie, din păcate nu vorbim despre un premier responsabil, ancorat în nevoile reale.

Domnul Orban se crede un mic dictator, are sentimentul că monopolul soluțiilor bune este doar la guvern.

Dacă Parlamentul, adică organul legiuitor al țării, își permite să-i spună că greșește unul, două, trei lucruri, se supără în secunda doi și spune că Parlamentul nu este în activitate.

De asta a fost guvernul învestit, să ia măsuri de urgență. Dacă nu ia măsuri de urgență, le ia Parlamentul, în procedură de urgență.

S-a întâmplat săptămâna aceasta când, în Parlament, cu o majoritate aleasă de poporul român, s-au votat proiecte de lege care să ajute și sistemul sanitar și mediul de afaceri și agricultura”, a declarat pentru Antena 3 vicepreședintele Senatului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *