Trump: „Sper că musulmanii vor respecta izolarea de Ramadam, cum au făcut creștinii de Paști”

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 10 Second

Donald Trump şi-a exprimat speranţa că musulmanii americani vor fi obligaţi să respecte aceleaşi norme de distanţare socială în timpul Ramadanului ca şi creştinii de Pasti.

Preşedintele Trump a fost întrebat despre o afirmaţie pe care a redistribuit-o pe Twitter, cea a unui comentator conservator, care părea să se îndoiască de faptul că musulmanii sunt trataţi cu aceeaşi severitate precum creştinii care încalcă regulile de distanţare socială.

„Aş spune că ar putea exista o diferenţă şi ar trebui să vedem ce se va întâmpla, pentru că am văzut o mare disparitate în această ţară. Sunt criticate bisericile creştine, dar nu şi moscheile”, a declarat Trump în cadrul conferinţei sale de presă cotidiene de sâmbătă de la Casa Albă, citat de Agerpres.

Ramadanul va începe joia aceasta.

Întrebat dacă crede că imamii vor refuza să se conformeze normelor de distanţare socială, Trump a răspuns: „Nu, nu cred deloc deloc acest lucru. Eu sunt un om care crede în credinţă. Şi nu este important care este credinţa dumneavoastră. Dar politicienii noştri par să trateze diferitele confesiuni foarte diferit„.

Peste 700.000 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în SUA, ceea ce a obligat comunităţile religioase din întreaga ţară să-şi închidă porţile.

Societatea islamică din America de Nord, alături de experţii medicali musulmani, a cerut astfel suspendarea rugăciunilor de grup şi a şcolilor de duminică, precum şi altor adunări.

 

sursa:evzilei

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lațul se strânge în jurul Chinei: Australia cere și ea o anchetă internațională

  Australia s-a adăugat duminică țărilor care acuză China de pandemia de COVID-19, cerând o anchetă internațională privind originea virusului și modul cum s-a răspândit. Ministrul de Externe al Australiei, Marise Payne (foto), a afirmat că îngrijorarea sa față de transparența Chinei este „la un nivel foarte înalt”. „Problemele legate […]

Ai un pont ? 0761011011