• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Zeci de pompieri ISU Dobrogea, în autoizolare, după decesul unui coleg

Apr 18, 2020
1 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

 

Cazul de deces prezentat cu numărul 416 de către Grupul pentru Comunicare Strategică este un pompier, de 48 de ani, angajat al ISU Dobrogea, detașamentul Cernavodă.

Bărbatul fusese internat, vineri, la ”Matei Balș”, prin transfer de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Infectarea cu noul coronavirus a fost confirmată în data de 13 aprilie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea confirmă decesul pompierului  şi transmite condoleanţe familiei de acasă, dar şi familiei pompierilor pentru pierderea suferită.

Plutonierul adjutant avea 48 de ani şi era pompier salvator în cadrul ISU Dobrogea din anul 2007,  fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere.

”Acesta a fost un militar desăvârşit şi un  camarad de nădejde.  În timpul carierei sale militare a avut doar recompense din partea comenzii inspectoratului”, informează ISU Dobrogea.

Pompierul a fost internat pe data de 12 aprilie la spitalul Cernavodă, ulterior fiind transferat la Spitalul Medgidia. În data de 13 aprilie a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, fiind confirmat pozitiv cu COVID 19.

În cursul zilei de vineri, 17 aprilie, a fost transferat la Bucureşi, la Institutul Matei Balş, unde a și decedat în cursul nopţii trecute.

Spatiile și mijloacele de intervenție ale unității în care activa pompierul au fost dezinfectate.  Cel puțin 25 de pompieri, care au intrat în contact cu el, sunt în autoizolare și monitorizați din punct de vedere al stării medicale

 

sursa:evzilei
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *