• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu îl ACUZĂ pe Marcel Vela de răspândire de informații FALSE

Apr 15, 2020

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, l-a acuzat, miercuri, pe ministrul de Interne, Marcel Vela, de răspândire de informaţii false, după ce acesta a afirmat că social-democraţii ar pregăti în noaptea de Înviere “un fel de 10 august”.

Ciolacu a declarat, într-o emisiune la TVR 1, că s-a consultat cu juriştii partidului şi urmează să decidă dacă deschide o acţiune în instanţă faţă de Vela sau dacă depune plângere penală împotriva acestuia.

“Astăzi am avut prima întâlnire cu juriştii partidului. Mâine o să luăm o hotărâre. Vorbim de răspândire de informaţii false, agravante când este stare de urgenţă, şi vreau să vă reamintesc că domnul Vela este cel care închide presa pentru fake news sau ştiri false, mai exact. Deci, domnul Vela trebuie să îşi dea demisia imediat. Dacă nu are explicaţii, să meargă să răspundă penal. (…) Dacă juriştii vor considera, categoric. Nu poţi să vii cu asemenea informaţii, tu, ministru care ai obligativitatea să închizi presa când folosesc informaţii false. E de o gravitate excepţională. Ministrul de Interne, care trebuie să vegheze să nu existe informaţii false, vine cu informaţii false”, a afirmat liderul PSD.

Declaraţiile lui Ciolacu vin la câteva ore după ce Vela a afirmat că are informaţii potrivit cărora primarii PSD ar stârni cetăţenii să meargă “grămadă” la biserică.

“Pentru sâmbătă sunt suficient de mulţi cetăţeni de bine din alte partide care vor să facă mici diversiuni care să ducă la un fel de 10 august, să stârnească credincioşii să asalteze bisericile. Eu nu am vrut să se ajungă la asta, în care cetăţenii stârniţi de primari PSD-işti se duceau grămadă la biserică. Aveam informaţii în acest sens”, a spus ministrul de Interne.

 

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *