• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Spitalul Monza din București se transformă în centru dedicat tratării COVID-19: „Este unica prioritate în acest moment!”

Apr 14, 2020

 

România continuă să fie grav afectată direct și indirect de pandemia COVID-19. Numărul total al cazurilor de infectări cu noul coronavirus se apropie de 7.000, în condițiile în care, potrivit autorităților, țara noastră nu a trecut încă prin vârful pandemiei.

În tot acest context, Monza Metropolitan Hospital din București a luat decizia de a se transforma în spital dedicat tratării pacienților COVID-19, punându-și la dispoziție infrastructura proprie.

„Încă de la debutul pandemiei, ne-am dorit să ne implicăm cu soluții pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de noi, fie că vorbim despre pacienți sau medici. Putem face acest lucru doar într-un singur fel: amintindu-ne că suntem cu toții parte dintr-o mare familie. Oferind toți contribuția noastră. Nimeni nu poate câștiga singur și nimeni nu ar trebui să creadă că nu este important în această luptă. Știm că doar prin gesturi concrete, însumate, vom putea ajuta în vederea limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2”, declară reprezentanții spitalului Monza.

Mai mult decât atât, potrivit reprezentanților Grupului Monza, întregul personal al spitalului Monza din București, format din medici, personal medical și auxiliar, au răspuns „prezent” și se vor dedica în perioada următoare tratării pacienților infectați cu noul coronavirus.

 

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *