• Sun. Dec 3rd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

ÎNGRIJORĂTOR. O treime dintre angajații din sistemul medical britanic testați pentru coronavirus au COVID-19

Apr 14, 2020
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

 

O treime dintre angajații Serviciului Național de Sănătate din Regatul Unit (NHS) care au fost testați pentru COVID-19 au avut rezultat pozitiv, potrivit informațiilor făcute publice de Guvernul de la Londra.

Potrivit informațiilor publicate luni, 16.888 de angajați care fac parte din categoria „angajați-cheie și familiile acestora” au fost testați. Până în acest moment, 5.733 dintre aceștia, sau 34%, au fost diagnosticați cu COVID-19, informează site-ul CNN.

Societatea civilă a pus o presiune puternică asupra Guverului Regatului Unit, pentru ca acesta din urmă să testeze cât mai mulți angajați ai Serviciului Național de Sănătate, dar și pe membrii familiilor acestora.

Testarea angajaților NHS a fost cerută de societatea civilă pe fondul lipsei acute de echipamente de protecție pentru personalul care intră în contact direct cu persoane infectate sau suspecte de COVID-19.

Ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock, a declarat recent că angajații NHS care prezintă simptome ale bolii sau care trăiesc în aceeași locuință cu persoane care prezintă simptome vor avea posibilitatea de a fi testați în baza unei scheme pregătite de Guvern. Potrivit ministrului, autoritățile de la Londra își propun testarea tuturor angajaților din sistemul de sănătate, indiferent dacă aceștia prezintă sau nu semne ale infectării cu noul tip de coronavirus.

Regatul Unit este una dintre țările europene cu cele mai multe cazuri confirmate de infectare cu COVID-19. Până în prezent, numărul de cazuri confirmate se ridică la aproximativ 88.000. De asemenea, peste 11.000 de persoane au decedat în Regat din cauza infecției cu noul tip de coronavirus. La nivel mondial, Regatul Unit se află pe locul șase raportat la numărul de cazuri, după Statele Unite, Spania, Italia, Franța și Germania.

 

sursa:gandul
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *