• Fri. May 24th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Dan Antonescu, consilier al șefului IGPR: Nu ai cum să rogi frumos un om care sare cu drujba la tine

Apr 14, 2020

 

Dan Antonescu, consilier al șefului IGPR, a discutat, la GÂNDUL LIVE, despre ultimele incidente în care au fost implicați polițiști și persoane agresive. Acesta a vorbit și despre cazul unui bărbat care a tușit fără mască spre un polițist, în mod intenționat. Individul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

„Într-adevăr și dacă am privit și am ascultat ce s-a întâmplat acolo am constatat că există persoane fără cel mai elementar bun simț, mai mult, mimează faptul că sunt ultragiați ei, că sunt victime ale unor abuzuri. Oamenii aceștia nu știu că legea este absolut pentru toți. Ea este aplicată și când se iau măsuri coercitive au impresia că cineva are ceva cu ei. Sunt legi în vigoare, care trebuie aplicate.

E vorba de cultură judiciară, respectăm legea. Vorbim de o stare infracțională în scădere, mă gândeam că acești oameni nu pot fi convinși doar prin măsuri drastice. Acum 4 zile o instanță din Cluj a pronunțat o sentință pentru un bărbat care a tușit fără mască spre polițist, intenționat. Acest gest a fost considerat ultraj!

Sancțiunea este o sancțiune, și în cazul acestor indivizi care nu vor plăti niciodată amenzile, nu ai ce să le iei.

 

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *