• Fri. Jun 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VACCINARE. Procurorul general al Americii, în război cu Bill Gates. William Barr reclamă „un atac la libertatea personală”

Apr 12, 2020

 

Procurorul general al Statelor Unite ale Americii nu este de acord cu Bill Gates, după ce miliardarul a propus să se introducă „certificate digitale de vaccinare” pentru Covid-19.

Omul de afaceri este de părere că, prin eliberarea unui astfel de „certificat digital”, o persoană va putea demonstra că a fost vaccinată împotriva coronavirusului. „În cele din urmă, vom avea câteva certificate digitale care să arate cine a fost recuperat și testat sau cine a fost vaccinat”, a precizat fondatorul Microsoft, citat de Forbes.

Totuși, procurorul general William Barr intuiește un pericol ascuns în toată povestea asta și se declară „foarte preocupat de panta alunecoasă în ceea ce privește continuarea atacurilor asupra libertății personale”.

Replica lui Barr a venit prompt, conform Daily Wire: „Cred că în timpul situațiilor de urgență, pașii adecvați și rezonabili sunt suficienți. Aș fi putin îngrijorat de asta, de urmărirea oamenilor, în general, mai ales de evoluția unei asemenea măsuri pe o perioadă lungă de timp. Există situații în care libertățile pot fi restricționate, cum ar fi în timpul războiului și pandemiei, dar Departamentul Justiției va analiza dacă măsurile draconice adoptate sunt pe deplin justificate și nu există modalități alternative de protejare a oamenilor”.

Într-un articol publicat în decembrie 2019 de revista „Scientific American” nota că Fundația Bill&Melinda Gates a finanțat Institutul Tehnologic din Massachusetts (MIT) să cerceteze cum poate fi încorporată sub piele înregistrarea vaccinărilor la copii.

 

sursaLgandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *