• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Arafat, despre data la care ia sfârșit CARANTINA: “Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Nu putem rămâne IZOLAȚI pe viață”

Apr 9, 2020

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a vorbit, la Antena 3, despre data la care ia sfarsit carantina impusa de epidemia COVID-19.

„La acest moment încă avem cazuri care apar și suntem în creștere. Nu suntem în situația Italiei, Franței, a Statelor Unite. Nu știu dacă vom ajunge în situația lor, e posibil să da, e posibil să nu. Poate vom avea un platou, apoi începem să scădem. Vom putea spune mai multe după perioada Paștelui sau la finalul lui aprilie. La acest moment, dacă ne relaxăm prea devreme, riscăm să explodeze situația și să nu o putem controla. Dacă așteptăm, vom putea lua decizii pe baza rezultatelor”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

„Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Nu putem rămâne izolați pe viață. Până apare un vaccin, am putea să învățăm să trăim cu el, dar să respecăm niște reguli în societate. După perioada sărbătorilor vom face o evaluare, și nu o fac doar eu, va fi pe mai multe aspecte. Vom vedea dacă ne permitem să relaxăm lucrurile”, a concluzionat Raed Arafat.

 

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *