• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

AFACEREA care are mare succes în Italia, în plină pandemie de coronavirus

Apr 9, 2020

În timp ce economia Italiei se îndreaptă către o criză evidentă, există un business care are mare succes în timpul pandemiei de coronavirus.

În primele trei luni din 2020, în Italia s-au vândut 200.000 de biciclete indoor, anunță jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, citați de Digisport.

Această creștere importantă se explică prin faptul că italienii sunt blocați în case, din cauza carantinei, dar vor să facă mișcare. În comparație, în primele trei luni din 2015 au fost vândute doar 56.000 de biciclete pentru interior.

La acest „boom de neoprit”, cum îl numește publicația Gazzetta dello Sport, o contribuție importantă o au și unele platformele online de antrenamente virtuale. Mai mult, bicicliștii care au ieșit din case în timpul carantinei au fost opriți și amendați de poliție.

De când Italia și restul țărilor din Europa au intrat în carantină și au interzis inclusiv activitatea fizică în aer liber, bicicliștii au avut foarte mult de suferit.

De exemplu, în urmă cu câteva săptămâni, un biciclist amator din Italia a fost filmat în timp ce se ceartă cu polițiștii. Aceștia l-au oprit pentru că a încălcat interdicția de a pedala în timpul pandemiei de coronavirus.

Biciclistul le-a explicat oamenilor legii că el nu se supune legii țării.

”Sunt propriul meu reprezentant legal. Nu mă supun statului italian. Decretul dat de stat este o farsă și nu îl accept”, a spus el. Totodată, el i-a acuzat pe polițiști că fac abuz de putere. În cele din urmă, bărbatul a fost dus la secție și amendat.

 

sursa:gandul

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *