• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

PRIMUL DECES provocat de COVID-19 în rândul personalului medical, confirmat de Ministerul Sănătății/ CIFRE ȘOCANTE: aproape 700 de medici, infectați

Apr 7, 2020

Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul corinavirus în rândul personalului medical. Este vorba despre un ambulantier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID 19 în data de 24 martie 2020. A fost testat și a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie 2020. Acesta a fost internat la domiciliu și nu a acceptat internarea. A decedat la domiciliu astazi, 7 aprilie 2020, informează Grupul de Comunicare Strategica.

Ministrul Sănătății , Nelu Tătaru își exprimă regretul față de această pierdere și transmite condoleanțe familiei. Ministrul Sănătății este alaturi de personalul medical din cadrul SAJ Suceava.
In prezent, conform raportărilor din teritoriu la INSP, un număr de 699 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.
sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *