• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Donald Trump, mesaj după spitalizarea lui Boris Johnson: “Sunt încrezător şi sigur că se va face bine”

Apr 6, 2020

 

Preşedintele american, Donald Trump, s-a arătat “încrezător” în faptul că premierul britanic, Boris Johnson, spitalizat duminică, îşi va reveni în urma infecţiei cu coronavirus, scrie AFP, citată de Agerpres.

“Sunt încrezător şi sigur că se va face bine. Este un tip puternic”, a declarat Donald Trump, afirmând despre că Boris Johnson este un “prieten”.

Liderul administraţiei de la Casa Albă a precizat că nu a vorbit cu Boris Johnson, doar cu ambasadorul britanic.

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a fost internat in spital la 10 zile după ce a fost găsit pozitiv după un test pentru coronavirus. BBC, care citează un purtător de cuvânt, scrie că șeful Guvernului de la Londra prezenta simptome „persistente” ale infecției.

Decizia de a fi internat este o măsură de precauție și a fost luată la sfatul medicului său, spune sursa citată. „Este o măsură de precauție, pentru că premierul continuă să aibă simptome persistente de coronavirus la 10 zile după ce a fost testat pozitiv”, a spus purtătorul de cuvânt.
Boris Johnson rămâne internat peste noapte pentru „investigații de rutină”, potrivit surselor BBC.

Cel mai probabil, premierului britanic i se vor face radioagrafii la plămâni, mai ales dacă are dificultăți de respirație. De asemenea, i se vor verifica funcțiile inimii printr-o electrocardiogramă și i se vor face analize de sânge pentru a verifica nivelul de oxigen, numărul de leucocite, funcțiile hepatice și renale

 

sursa:digi24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *