• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

UN BĂRBAT de 70 de ani cu COVID-19 a fugit de la Urgențe

Apr 5, 2020

 

Un bărbat de 70 de ani, diagnosticat cu COVID-19 a fugit din Urgenţa Spitalului Municipal din Timişoara. Omul a fost săltat, de acasă, de poliţişti şi paramedicii de la SMURD şi internat la Spitalul de Boli Infecţioase, relatează Mediafax.

Potrivit unor surse locale, bărbatul de 70 de ani, angajat al unei firme de pază, ar fi fost trimis de şefii săi la spital, în data de 3 martie, pentru că nu se simţea bine. Bărbatul a ajuns la Urgenţa Spitalului Municipal din Timişoara unde i-au fost recoltate probe pentru testul de coronavirus. Acesta nu a aşteptat rezultatul, iar în noaptea de 3 spre 4 aprilie a fugit din spital.

Aceleaşi surse au declarat, pentru Mediafax, că rezultatele testului au venit la aproximativ 12 ore după ce omul a fugit din spital, iar analizele au arătat că acesta este infectat cu noul coronavirus.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, poliţiştii şi paramedicii de la SMURD l-au găsit acasă, l-au imobilizat şi l-au dus la Spitalul de Boli Infecţioase unde a fost internat.

“În data de 04 martie a.c., lucrătorii Secției 4 de Politie, împreună cu lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale, în urma verificărilor efectuate s-au deplasat pe strada Cugir, unde se presupunea că se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani, care ar fi fugit în noaptea de 03/04 aprilie a.c. de la UPU Spitalul Clinic Municipal. Persoana în cauza a fost imobilizată și preluată de un echipaj SMURD, ulterior transportată la Spitalul Victor Babeș din municipul Timisoara.”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.

 

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *