• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

CORONAVIRUS | Șeful Corpului de Control al Poliției Capitalei și secretara sa, confirmați cu COVID-19! Alți 23 de polițiști au intrat, imediat, în autoizolare

Apr 4, 2020

Douăzeci și trei de ofițeri din cadrul Corpului de Control al Poliției Capitalei au intrat, vineri, în izolare, după ce șeful structurii și secretara acestuia au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Potrivit Poliției Capitalei, 23 de polițiști din cadrul structurii de control intern au intrat în autoizolare după ce două persoane din serviciu au fost confirmate pozitiv. Ca urmare, a fost făcută și o dezinfecție generală a clădirii în care lucrau aceștia, adică sediul Poliției Sectorului 3.

Potrivit unor surse din Poliție, cei 23 de ofițeri s-au izolat după ce șeful serviciului, comisarul șef Ionuț Alexandru Leuțu Cotroceanu și secretara sa s-ar fi simțit rău și, după testare, au fost confirmați cu noul coronavirus.

În același timp, la începutul săptămânii, alți 25 de polițiști bucureșteni ai Secției 19 au intrat în izolare, după ce, inițial, trei agenți se izolaseră ca urmare a faptului că intraseră în contact cu un jandarm confirmat pozitiv cu COVID-19.

 

 

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *