• Sun. Sep 24th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Leonardo DiCaprio, printre iniţiatorii unui fond de 12 milioane de dolari pentru combaterea foametei din perioada Covid-19

Apr 2, 2020
0 0
Read Time:49 Second

Actorul american Leonardo DiCaprio se numără printre iniţiatorii unui proiect caritabil, America’s Food Fund, în care ar trebui să se strângă 12 milioane de dolari, menit să ajute familiile cu venituri reduse, persoanele în vârstă şi cele rămase fără slujbă din cauza crizei provocate de COVID-19.

Leonardo DiCaprio se numără printre iniţiatorii unui fond în care va fi strânsă suma de 12 milioane de dolari, care va fi folosită pentru furnizarea de alimente pentru cei afectaţi de criza provocată de pandemie.
Alături de DiCaprio, în iniţiativă sunt implicate femeia de afaceri Laurene Powell Jobs şi fundaţiile Apple şi Ford.

Proiectul, dedicat şi copiilor care depind de mesele oferite în şcoli pentru a supravieţui, va fi realizat în colaborare cu World Central Kitchen şi Feeding America, potrivit Associated Press.

La nivel mondial, peste 960.000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar peste 49.000 au murit. Pandemia a afectat şi economiile ţărilor, dar şi sistemele de sănătate, susține Mediafax.

sursa:hotnews
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *