• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

A fost COMISĂ prima crimă în izolare, în Marea Britanie

Apr 1, 2020

Măsura izolării sociale a fost introdusă pentru a opri răspândirea epidemiei de coronavirus și presupune ca oamenii să rămână în locuințe. Și să nu aibă contact decât cu cei care locuiesc alături de ei.

Lucru care este departe de a fi atât de simplu precum pare, cel puțin pentru unii dintre oameni. Mulți psihologi menționează că o parte a omenirii se va îmbolnăvi în izolare și va ieși din izolare bolnavă…Vorbim despre boli psihice și alte lucruri datorate izolării. Iar pe rețelele de socializare a apărut și zicala “Dacă nu te omoară coronavirusul, te omoară altceva…

Iată primul caz grav: un bărbat din Marea Britanie a fost acuzat că a comis prima crimă în stare de izolare, după ce soția sa vreme de 44 de ani a fost găsită moartă în casa lor, potrivit The Independent. Anthony Williams, în vârstă de 69 de ani, a apărut în instanță fiind acuzat că și-a ucis soția, Ruth Williams, alături de care se afla în izolare.Poliția a anunțat că a fost chemată la locuința familiei din Brynglas sâmbătă seară, unde au găsit-o pe victimă, Ruth Williams, în vârstă de 67 de ani, în stare de inconștiență. Femeia a fost transportată la Royal Gwent Hospital, însă a murit în spital.

Anthony Williams a apărut luni în fața unei instanțe din Cardiff.

Au intervenit și alte gesturi extreme 

Îngrijorător este faptul că au mai apărut și alte cazuri, tot în UK. Poliția britanică a deschis o anchetă legată de o crimă multiplă, după ce o familie întreagă, doi părinți și doi copii au fost descoperiți morți în propria locuință din localitatea Woodmancote. Doi părinți și doi copii au fost găsiți morți, dar nici câinele familiei n-a scăpat, potrivit Daily Mail. Poliția a anunțat că a demarat o anchetă privind o crimă multiplă, dar a adăugat că deocamdată nu există niciun suspect. Identitățile victimelor n-au fost făcute publice. Pandemia de coronavirus și izolarea impusă de autorități nu i-au oprit de infractori. Iar pe alți oameni, probabil, tocmai izolarea i-a împins spre gesturi extreme.

Tot duminică, ziua în care au fost descoperiți cei patru morți din Woodmancote, o asistentă medicală a fost înjunghiată mortal pe o stradă din Barnsley. Victoria Woodhall, 31 de ani, mamă a trei copii, care era asistentă medicală la spitalul din Roterham, a fost înjunghiată mortal de cel care i-a devenit soț cu doar șase luni în urmă, Craig Woodhall (40 de ani). Cei doi aveau împreună doi băieți, iar Victoria mai avea o fată dintr-o căsătorie anterioară. Izolarea i-a făcut să-și piardă capul? Duminică a fost o zi neagră, fiindcă în Herfordshire, trei membri ai unei familii au fost găsiți, de asemenea, uciși propria locuință. Gary Walker (57 de ani), Caroline (50 de ani) și fiica lor, Katie (24 de ani) au fost găsiți morți în casă. Se pare că unul dintre cei trei i-a omorât pe ceilalți doi, iar apoi a dat foc casei de 400.000 de lire sterline, murind în incendiu…

 

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *