June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un medicament pentru artrită a vindecat bolnavii de coronavirus din China

0 0
1 min read
0 0
Read Time:30 Second

Un medicament folosit pentru a trata artrita a vindecat 95% din pacienții internați din cauza coronavirusului. Informația vine după finalizarea unui studiu realizat de specialiștii din China.
Specialiștii au anunțat: un medicament pentru artrită a vindecat bolnavii de coronavirus din China

Tocilizuman, substanța activă din medicamentul Actemra, este prescris în mod normal celor care suferă de artrită pentru a reduce inflamația cronică.

Medicii chinezi le-au dat, însă, mai multor pacienți infectați cu coronavirus, aceste medicament și au fost surprinși de rezultate. Aproape toți bolnavii au fost externați din spital la doar câteva zile distanță, scrie The Sun.

 

 

 

Sursa:Tacataca
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..