June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Donald Trump vrea să elimine restricțiile impuse economiei SUA din cauza pandemiei

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

 

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, pregătește o serie de măsuri pentru a relansa economia țării, afectată de măsurile luate pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

”Nu putem lăsa tratamentul să fie mai grav decât problema în sine. La finalul perioadei de 15 zile, o să luăm o decizie în privința drumului pe care vrem să mergem”, a anunțat Donald Trump, la scurt timp după miezul nopții, într-un mesaj postat pe twitter.

Perioada la care face referire președintele SUA a început în urmă cu o săptămână, pe 16 martie.

Și vicepreședintele Mike Pence, care conduce Grupul de lucru de la Casa Albă pentru lupta împotriva coronavirus, a semnalat schimbarea de ton. El a precizat că persoanele care au fost expuse la Covid-19 vor putea reveni mai rapid la serviciu, purtând măști de protecție.

Autoritățile americane sunt îngrijorate de pierderile înregistrate la burse și de creșterea șomajului. Contrar dorinței lui Trump, experții din domeniul medical vor recomanda păstrarea distanței sociale și intrarea în carantină, anunță jurnaliștii de la axios.com.
Departamentul de Muncă a declarat o creștere cu 30% a cererilor de intrare în șomaj în ultima săptămână, iar unul dintre șefii Federal Reserve, James Bullard, a avertizat că rata șomajului ar putea atinge 30% în SUA, informează USA Today.

sursa:protv
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..