June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Benzinăriile RBC-Gas, dezinfectate periodic pentru protectie anti COVID-19 -video

0 0
1 min read
0 0
Read Time:33 Second

 

Deși nu fac parte dintr-o multinațională de distribuție a carburanților, fiind afacerea unor antreprenori din Ploiești, insa avand statii de carburanti si in alte judete invecinate judetului Prahova, benzinăriile RBC Gas au grijă de sănătatea clienților, implicandu-se activ in lupta anti COVID-19.

Pentru prevenirea  răspândirii virusului mortal COVID-19, toate toate statiile de carburant RBC Gas sunt dezinfectate periodic, astfel încât clienții să fie mereu în siguranță când alimentează mașinile.

Produsele folosite pentru dezinfecția stațiilor de carburanți din lanțul RBC Gas fac parte din categoria biocidelor și sunt autorizate de Ministerul Sănătății, dezinfectia fiind efectuata de catre specialisti autorizati.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..