• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Iohannis: ”Lucrurile vor fi mai grave, dar împreună vom trece prin această criză”. Ce măsură pregătește șeful statului

Mar 28, 2020

 

Președinții României, Klaus Iohannis, un antrenat, sâmbătă, vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL II, din incinta Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan” Otopeni

Alături de Klaus Iohannis, un participant și premierul lui Ludovic Orban. Unitatea medicală a fost ridicată special pentru a răspunde la Covid-19, poate avea 132 de agenții pentru a face forme ușoare și medii de coronavirus. Alte 26 de paturi de terapie intensivă vor fi disponibile în interiorul unității „Ana Aslan.

„Este impresionant ce au reușit militarii și personalul militar militar să realizeze în puține zile. Spitalul nu a dat date efective în funcție, dar este gata pregătit și în ceea ce privește mine va primi toate acreditările și va intra în funcțiune ”, a spus un statefef, care are grijă să anunțe o măsură finală pentru finalul crizei.

„România este pregătită pentru o față în fața căreia poate fi bine pentru epidemii. Poate să se înțeleagă, după ce se poate încheia criză, îngrijirea păstrează mai multă durată, vom face o evaluare a sânge-ului un sistem întreg spitalicesc din România și vom lua toate măsurile pentru a putea dispune pentru o față în fața unor situații sau a unor epidemii și sunt un dezastru ”, a mai afirmat președintele Iohannis, citat de știri.ro.

 

Sursa: Pro TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *