June 28, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Situație DRAMATICĂ în Italia: 969 de decese într-o singură zi!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

 

Italia a înregistrat vineri 969 de decese în 24 de ore din cauza coronavirus, un record absolut de la declanșarea epidemiei, la începutul lunii februarie.

Numărul persoanelor care au murit din cauza coronavirusului în Italia este cel mai mare înregistrat până acum în 24 de ore într-o singură țară.

Totalul deceselor din cauza COVID a ajuns la 9.134 de persoane, în condțiile în care Italia a depășit China la numărul de infectați, însă la o populație mult mai mică.

Cei mai afectați de coronavirus sunt cei din grupele de vârstă peste 50 de ani, iar rata mortalității în rândul celor de peste 70 de ani depășește 33%.

De altfel, rata mortalității în Italia este de 9,2%, mult peste rata mondială, de doar 3-4%.

Cel mai grav bilanț de până acum fusese la sfârșitul săptămânii trecute și era de 793 de morți.

 

 

Sursa:Puterea
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..