June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

COVID-19. Încă un român a murit din cauza coronavirusului. Bilanțul a ajuns la 26 de decese / Cea mai recentă victimă este un bărbat din județul Timiș

0 0
1 min read
0 0
Read Time:25 Second

 

Decesul cu numărul 26 în România, din cauza coronavirusului.
În această seară s-a înregistrat decesul unui bărbat în vârstă de 65 ani, din județul Timiș, cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare.

În data de 10 martie a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, iar din data de 25 martie se afla intubat în secția de ATI (Anestezie și Terapie Intensivă).

În data de 27 martie, ziua în care a și murit, a fost confirmat pozitiv la COVID-19.

 

 

 

Sursa:Gandul
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..