June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șefa CNAIR anunță că niciun șantier nu se va opri. Din contra, se deschid noi șantiere

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

 

Invitată la emisunea Drumurile Noastre, de la B1 TV, șefa Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) , Mariana Ioniță, a anunțat că luni se va deschide șantierul Sibiu -Pitești pe primul lot, unul dintre cele mai așteptate priecte de infrstructură rutieră.

Totodată, șefa drumurilor a anunțat că se va lucra în continuare pe toate șantierele, respectându-se normele sanitare de protecție, având în vedere că este Stare de Urgență.

Rugată să facă un top al șantierelor, șefa CNAIR a explicat că nu se poate face așa ceva, pentru că toate sunt importante. Ea a menționat că atât șantierele mai mici, cât și cele mai mari sunt la fel de importante. “Șantierul de la centura Bacău, Sebeș-Turda, lotul 3 Lugoj-Deva, dar și tronsoanele de la autostrada Transilvania sunt importante”, a declarat Mariana Ioniță.

Aceasta a mai menționat că se vor demara și alte șantiere. “Sunt la fel de importante și proiectele de infrastructură din Moldova, proiectele mele de suflet: autostrada Unirii, autostrada Brașov-Moldova”, a mai spus Mariana Ioniță, în cadrul emisiunii Drumurile Noastre.

Sefa CNAIR a mai explicat că se va face grafic pentru lucrări, și că acel grafic va fi respectat, altfel constructorii vor fi penalizați.

Reforma în CNAIR

Directorul general a explicat că va schimba și modalitatea de angajare la CNAIR. “Acum pregătim documentatia pentru organizarea concursului privind angajarea unui manager pentru resurse umane. Cred că este foarte important să începem cu acesta. Apoi vom organiza alte concursuri. Cât voi fi eu în CNAIR, se vor face angajări doar cu concurs”, a mai adăugat Mariana Ioniță.

 

 

Sursa:Puterea
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..