June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

A fost anunţat al 18-lea DECES provocat de noul CORONAVIRUS

0 0
1 min read
0 0
Read Time:37 Second

 

A fost anunţat un nou deces al unui pacient infectat cu noul tip de coronavirus. O femeie de 76 de ani, din Cluj. Astfel, numărul celor decedaţi din această cauză a ajuns la 18.

“A fost înregistrat un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, fiind cazul numărul 18 la nivel naţional”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 76 ani, din judeţul Cluj, internată în data de 20 martie în Spitalul Huedin.

Potrivit sursei citate, pacienta a fost transferată în data de 22 martie în secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19.

Pacienta avea afecţiuni preexistente – hipertensiune arterială şi diabet zaharat.

 

Sursa:Puterea
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..