June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Comisarul sef de politie Viorel Ion Polexe va fi împuternicit la comanda Poliției Prahova

1 0
1 min read
1 0
Read Time:32 Second

 

Comanda Inspectoratului Județean de Poliție Prahova va fi preluată, începând de miercuri, 25 martie, de un ofițer MAI din Giurgiu.

Potrivit unor surse, la comanda IJP Prahova va fi împuternicit comisarul șef VIOREL ION POLEXE.

Acesta, a ocupat în trecut mai multe funcții de conducere în cadrul I.P.J.Dambovita, unde a fost seful Politiei Municipiului Moreni si seful Serviciului de investigare a Criminalitatii Economice si respectiv in cadrul  I.J.P. Giurgiu, unde a condus pe rand Poliția Municipiului Giurgiu, imputernicit inspector șef adjunct,  imputernicit inspector șef al IPJ Giurgiu, in prezent fiind  șef al Serviciului de investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IJP Giurgiu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..