June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

„Sunt bine, am avut noroc”. Cum s-a VINDECAT această italiancă în vârstă de 95 de ani

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

 

O femeie în vârstă de 95 de ani, Alma Clara Corsini, este cea mai bătrână pacientă declarată vindecată în Italia. Femeia este din Fanano, provincia Pavullo, şi a fost tratată la Modena.

„Sunt bine, am avut noroc că nişte oameni incredibil au avut grijă de mine. Mă vor trimite acasă în scurt timp”, a declarat femeia, potrivit Gazzetta Di Modena. Alma Clara Corsini nu a fost tratată cu medicamente antivirale specifice, ci se pare că sistemul său imunitar a reuşit să învingă virusul.

Alma Clara Corsini a fost internată la spital pe 5 martie, iar acum bunica – după cum notează Daily Mail, a devenit cel mai bătrân pacient din provincia italiană Modena, care s-a recuperat după boală. Alma a fost adusă în grabă la un spital din provincia nordică a orașului Pavullo, la 5 martie, după ce a arătat semne ale virusului. Cu toate acestea, personalul medical a confirmat acum că organismul pensionarului a demonstrat o „reacție grozavă” și a făcut o recuperare completă.

Specialiștii de la spital au adăugat că femeia a putut să se recupereze fără „terapie antivirală” – medicamente care sunt administrate unui pacient pentru a-i ajuta să lupte împotriva unei infecții virale. Potrivit specialiștilor italieni, doamna Corsini a devenit „mândria personalului” în timpul șederii la spital, care a încercat să facă față numărului tot mai mare de cazuri de COVID-19 din țară.

 

Sursa:Puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..