June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

112 Coronavirus!Strigatul tacut al directorului spitalului Judetean Targoviste legat de COVID-19!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Zi de zi, vedem și auzim cum rând pe rând spitalele din târa cad în lupta cu COVID-E, iar tot mai multe cadre medicale sunt depistate pozitiv la testul pentru corona virus, fiind băgați imediat în carantina, fapt ce aprofundează criza de cadre medicale din târa.

Totodată, secții întregi sau chiar întreg spitalul intra în carantina, nemaiputând ajuta alți pacienți sau pe noii depistați cu temutul virus. Tot mai multi medici se plâng în târa de faptul ca nu sunt echipați corespunzător, nu au măști medicale, își achiziționează singuri mânuși, în ideea de a se proteja cumva de virusul nevăzut.

Dr. Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului de Urgenta Târgoviște, afirma zilele trecute ca a făcut în Van o propunere pertinenta către cei abilitați de a se stabili la nivelul fiecărui județ un spital care sa se ocupe special de noua amenințare, de temutul corona virus, pentru a izola astfel celelalte spitale, de a izola ceilalți bolnavi de pericolul contaminării. Pana acum, în Dâmbovița nu au fost probleme, dar nu este de mirare, ca zilele următoare sa se întâmple și aici ca în București și celelalte județe, sa avem un risc de contaminare în masa.

Dacă un pacient suspect sau infectat cu corona virus este adus în Spitalul JudețEvan de Urgentță , fără a se cunoaște acest aspect, ar îsemna un risc iminent de contaminare a îîntregului personal medical și a pacientțilir care s-ar afla în spital. În RomâIna, tot mai multe spitale au probleme provocate de noul corona virus, iar cadrele medicale povestesc situația dramatică în care se aflaă. Solicitam autorităților competente sa ia de urgenta o decizie în acest sens, propunerea domnului director fiind nu numai una de bun simt, ci una dintre cele mai la obiect și mai profesionale propuneri ridicate pana la acest moment. Acționați pana nu este prea târziu!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..