June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Omul care susţine că e pe cale să inventeze vaccinul anti-COVID-19. Americanii au oferit un miliard de dolari

2 0
2 min read
2 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Patronul echipei de fotbal Hoffenheim, Dietmar Hopp, poate deveni eroul omenirii în lupta contra coronavirusului. Omul de afaceri german susţine că este în fazele finale ale dezvoltării vaccinului anti-COVID-19.

Image result for Dietmar Hopp
Vaccinul este aproape să fie produs de către una dintre companiile sale, CureVac, iar Hopp a primit deja o ofertă de cumpărare de un miliard de dolari din partea preşedintelui SUA, Donald Trump, susţine Der Spiegel, citat şi de Marca.
Donald Trump a oferit un miliard de dolari pentru vaccinul anti-COVID-19,
Hopp a refuzat însă oferta lui Trump de a-i cumpăra compania şi de a folosi vaccinul anti-coronavirus doar pentru americani.

“A fost o decizie uriașă din partea companiei. Acest vaccin este o variantă clară de ieșire din această criză mondială. Germania nu este de vânzare”, a declarat Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, pentru postul TV german ARD.
Dietmar Hopp este unul dintre cei mai contestaţi oameni de către ultraşii din Germania, iar partida Hoffenheim – Bayern Munchen (0-6) a fost întreruptă din cauza jignirilor fanilor bavarezilor la adresa sa, repetate şi de fanii altor echipe.
Ce invocă suporterii care îl contestă pe Dietmar Hopp
Fanii mai multor grupări din Bundesliga, între care şi cei ai Borussiei Dortmund, consideră că Dietmar Hopp a primit din partea Federaţiei Germane de Fotbal facilităţi la care nu au acces toate cluburile. Hopp a preluat-o pe Hoffenheim în anul 2000, când echipa era în liga a șasea. În 2008, a promovat în Bundesliga. În 2017/2018, gruparea germană a jucat în grupele UEFA Champions League.

Conform presei din Germania, Dietmar Hopp a cheltuit în jur de 800 de milioane de euro dn 1995 până acum în proiecte legate de sport, medicină şi educaţie socială.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..