• Tue. May 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Anunț important făcut de ministrul Educației. „În perioada de stare de urgență, școlile vor fi închise” Citeşte întreaga ştire: Anunț important făcut de ministrul Educației. “În perioada de stare de urgență, școlile vor fi închise”

Mar 15, 2020

„Deocamdată nu avem niciun termen pentru închiderea școlilor, dar în perioada de stare de urgență școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște școlile sunt închise”, a afirmat Monica Anisie.

Reacția ministrului Educației vine după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că România va intra în stare de urgență începând de luni, 16 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Decretarea stării de urgență se poate institui pe o perioadă de cel mult 30 de zile, dar durata acesteia poate fi prelungită de preşedintele României, cu încuviinţarea Parlamentului.

Asta înseamnă că școlile rămân închise până pe cel puțin pe 16 aprilie. Până acum, în România s-au înregistrat 139 de cazuri de coronavirus, iar nouă persoane au fost declarate vindecate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *