• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Sentință definitivă în cazul fostului paramedic acuzat că a pipăit o femeie într-o ambulanță SMURD

Jun 28, 2024

Un fost paramedic, angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov, a fost condamnat definitiv la cinci ani și cinci luni de închisoare cu executare, fiind acuzat că a atins și masat sânii unei femei într-o ambulanță SMURD.

Decizia definitivă în cazul fostului paramedic a fost luată de judecătorii de la Curtea Militară de Apel București, în data de 26 iunie 2024.

Fostul paramedic Claudiu D., care se află în arest la domiciliu, ar fi atins și masat sânii unei femei în interiorul unei ambulanțe SMURD, iar apoi ar fi șters înregistrările video incriminatorii surprinse de camera montată în compartimentul pentru pacienți al ambulanței SMURD.

Dosarul a fost gestionat de procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală – Secția de Combatere a Infracțiunilor de Terorism și a Criminalității Informatice.

În fața magistraților, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor de care este acuzat.

Claudiu D. a declarat că gesturile sale nu au avut intenția de a obține vreo satisfacție de natură sexuală.

Este demn de precizat că această etapă a procesului penal marchează, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță pentru judecare, respectând principiul prezumției de nevinovăție.
sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *