• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Sclavie descoperită la o fermă din Argeș. Mai mulți oameni, inclusiv un copil, ținuți captivi în condiții execrabile

Jun 28, 2024

În Argeș a fost descoperit un nou caz de sclavie, în care sunt implicați șapte oameni, inclusiv un copil, ce au fost forțați să muncească la o fermă. Dacă refuzau să lucreze, victimele erau maltratate de către proprietarul locației. Atenție, detaliile următoare pot avea un puternic impact emoțional.

Un bărbat le-a recrutat pe cele șapte victime, printre care și un copil, ascunzându-le la o fermă din Argeș și obligându-le să munceacă împotriva voinței lor, în condiții de sclavie.

În cazul în care oamenii se împotriveau, bărbatul devenea violent și îi lovea cu pumnii sau cu picioarele.

Procurorii DIICOT au intervenit în acest caz, efectuând percheziții la patru adrese din Argeș și București. Proprietarul fermei este acum cercetat pentru trafic de persoane și trafic de minori în formă continuată.

Audierile în acest dosar au loc la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești.

Înregistrările video făcute în timpul perchezițiilor efectuate la ferma din Argeș au arătat condițiile de viață inumane în care erau ținuți cei șapte oameni transformați în sclavi pe moșie. Victimele au primit sprijin și protecție din partea reprezentanților Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, conform anchetatorilor.

La acțiunea de joi au participat și jandarmii de la Inspectoratele de Jandarmi Județene Argeș și Vaslui, precum și cei de la Gruparea de Jandarmi Mobilă București, cu suport de specialitate asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
sursa: puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *