• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

ING România finanțează grupul DIGI, cu 150 de milione euro

Jun 28, 2024

Grupul Digi, unul dintre marii jucători în domeniul telecomunicațiilor din România, a primit o facilitate de credit în valoare de 150 de milioane de euro de la ING, a anunțat, joi, banca olandeză, într-un comunicat de presă.

Împrumutul va fi folosit pentru rambursarea obligațiunilor grupului DIGI, în valoare de 450 milioane de euro, cu scadență în anul 2025. Tranzacția a fost condusă de ING în calitate de Coordonator, Subscriitor, Aranjor Principal Mandatat, Creditor Inițial și Agent de Facilitate.

ING continuă să fie una dintre pricipalele bănci ale grupului Digi, potrivit managementului operatorului de cablu tv, internet și telefonie. În fiecare an din ultimii zece, ING a fost implicată în mod activ în structurarea de facilități sindicalizate, emisiuni de obligațiuni, credite cu garanție de la agenții de export din diverse țări, precum și linii de scrisori de garanție necesare achiziției de spectru radio, atât în România, cât și în celelalte țări în care grupul operează, precizează comunicatul.

În total, în ultimii 10 ani, ING a intermediat pentru grupul Digi tranzacții ce însumează aproximativ 3 miliarde de euro.

Suntem încântați să îi sprijinim pe cei de la Digi cu această nouă finanțare care le permite să se concentreze pe continuarea planurilor lor de dezvoltare în perioada următoare. De-a lungul timpului, ING a reușit să construiască o relație solidă cu Digi, fiecare nouă tranzacție încheiată cu succes consolidând și mai mult parteneriatul nostru strategic. Grupul Digi are planuri de creștere atât în România, cât și în țările din vestul Europei, iar noi suntem determinați să contribuim din rolul de partener financiar la această poveste de succes.”, arată Raluca Radbata, Coordonator Sector Telecom, Media & Technology, ING Bank România.

sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *