• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

‘Piromanul’ de la casa de vacanță a lui Miron Mitrea a fost călugăr (video)

Sep 7, 2023

Angajatul care a incendiat casa de vacanță a lui Miron Mitrea este un fost călugăr care avea probleme cu băutura și care a recunoscut tot în fața poliției, a declarat fostul ministru la Antena 3.

„Un flăcău care era pe acolo de multă vreme a dat foc la casă. Nu era angajatul meu personal, era angajat de unul dintre partenerii mei de acolo, că acolo sunt 7 proprietăți cu 7 proprietari care făcusem, așa, o rezidență (în localitatea Crișan din Delta Dunării, n.red.). Erau niște garsoniere, niște apartamente cu două camere și mergeam în vacanță acolo destul de des.

Stătea acolo, se ocupa de curte, de grădină, de iarbă, de flori, era un tip foarte vesel, râdea tot timpul, dar trebuia ținut departe de băutură. Când bea o mai lua…dar nu a fost violent, s-a mai certat cu un vecin. El a dat foc și le-a spus tuturor că a dat foc pentru că e supărat pe mine. Nu era foarte deștept, nu era un geniu, era un fost călugăr care și-a dat demisia, mama lui stătea acolo într-o garsonieră la noi, a venit să stea cu maică-sa și până la urmă l-am angajat, ‘Hai să-l punem la treabă’.

Cred că era supărat că îi spuneam mereu să nu bea. Acolo era un bar care nu era încuiat și el știa că barul este urmărit cu niște camere ca să nu bea el și că eu le-am pus, dar nu era nicio cameră. Probabil că din cauza asta, când s-a îmbătat a hotărât că eu sunt vinovat și a dat foc la tot. Dar nu a dat foc numai la camera mea, a dat foc la toate apartamentele. Era singur acolo, că plecase lumea. Eu bănuiesc că este dus cu pluta, altfel nu-mi explic. Cu criminalii în serie și cu piromanii…nu dau niciun semn.

Aseară mi-a transmis prin primar, că speră ca sunt mulțumit de salutările pe care mi le-a trimis”, a declarat Miron Mitrea.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut de poliție și a recunoscut tot.

 

 

Sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *